natuurlei
NATUURLEIEN
NATUURLIJKE SCHOONHEID

ONZE LEIEN | DE SCHOONHEID VAN NATUURLIJKE MATERIALEN

Al onze leien werden ontgonnen en geselecteerd uit de beste steengroeves van Galicië en van Castilla en León, waar de grootste reservaten ter wereld met tektonische natuurleien te vinden zijn.

Onze centrale ligt te midden van de streek Valdeorras, in Galicië, op een ongelofelijk mooie plek omgeven door bergen rijk aan mineralen en met een sterke, eeuwenoude mijntraditie.

Galicië en van Castilla en Leon
EEN UNIEKE OMGEVING
EEN ONVERGELIJKBAAR PRODUCT

Sinds 1892 geniet CUPA PIZARRAS het privilege om wereldwijd lei aan te bieden uit een unieke streek, die de vrucht is van duizenden jaren werk van de natuur.

Textuur en geschiedenis

textuur natuurleien

De textuur vertelt het verhaal van elke lei, de krachten die de leien hebben gecreëerd en de mineralen die de leien vormen.

Natuurlijke glans

natuurlijke

Lei weerspiegelt het licht op een unieke manier en heeft eender welk overdekt oppervlak een ander leven en een andere persoonlijkheid.

ONZE LEIEN | UNIEKE PROJECTEN

De niet na te maken textuur van onze lei heeft wereldwijd architecten geïnspireerd om unieke projecten te creëren waarbij natuurlei glanst door zijn eigen licht.

projecten natuurleien

Onze leien zijn tijdloos en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elk type project, en ze zorgen voor een onmiskenbaar karakter eens ze geplaatst werden op een dak of een gevel.

ONZE LEIEN | HISTORISCHE MONUMENTEN

Bij CUPA PIZARRAS zijn wij blij dat onze lei werd geselecteerd voor de restauratie van de belangrijkste monumenten ter wereld.

historische monumenten natuurleien

Onze ruime keuze aan lei biedt de restaurateurs de mogelijkheid om het originele uitzicht en de originele persoonlijkheid van het historisch erfgoed van elk land te behouden.