Dakwerken
03/11/2023

Best of the Best 2023: de beste leisteenwedstrijd is terug!

Best of the Best 2023 de beste leisteenwedstrijd

De derde editie van ‘Best of the Best’ is eindelijk gearriveerd. Onze internationale wedstrijd om de beste prestatie met leien van het jaar te selecteren is al aan de gang. Deelname is zeer eenvoudig: u stuurt ons gewoon uw video’s!

Hoe moeten de video’s zijn?

Relatief kort, tussen 45 seconden en 2 minuten, en ze moeten iets tonen dat verband houdt met natuurleien: een voltooid project, het installatieproces, luchtbeelden van uw laatste verwezenlijking… ieder idee is welkom, laat uw verbeelding de vrije loop!

Hoe en wanneer kan ik mijn video inzenden?

De uiterste datum is vastgelegd op 1 december.

icon help

U kunt uw video’s inzenden op het e-mailadres jhernandez@cupapizarras.com of door het volgende formulier in te vullen:

Wat zijn de regels en hoe verloopt het stemproces?

De deelnemers worden opgedeeld in groepen per land. Tijdens de eerste fase, die loopt van 11 tot 13 december, vinden de stemmingen plaats op onze blog. De video van elk land die het meeste stemmen krijgt gaat door naar de volgende fase.

De eindfase, met de kampioenen van elke groep, zal plaatsvinden in onze Instagram-account, van 18 tot 20 december. Zoals altijd wordt de deelnemer die het meeste “Likes” heeft aan het einde van deze periode de eindwinnaar van 2023.

Wat is de prijs voor de winnaar?

Alle deelnemers krijgen een kleine cadeau met professioneel materiaal: kleding, werktuigen en enkele extra verrassingen.

De eindkampioen wint een reis maar La Medua om onze leisteengroeven te bezoeken en het transformatieproces met eigen ogen te zien. Een onvergetelijke ervaring!

Het Schotse dakbedekkingsbedrijf Compass Roofing won deze prijs in 2022.

compass roofing ganadores best of the best 2022

Foto van het bezoek van dit bedrijf aan onze groeven.

Heeft u nog andere vragen?

Als u wenst deel te nemen en als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen op de manier die u het best uitkomt, via de sociale netwerken of op het e-mailadres jhernandez@cupapizarras.com

Vergeet niet dat wij u ook kunnen helpen en u tips kunnen geven voor uw video’s, door u te helpen de beste opnameposities en ideeën te kiezen, u een handje toe te steken bij de montage of om het even welke andere vraag te beantwoorden.

Veel geluk voor iedereen, en moge de beste winnen!