De nieuwe CUPACLAD® verluchte gevelsystemen van leien hebben gezorgd voor een revolutionaire verandering van het plaatsen van natuurleien bij gevels.

CUPACLAD®, verluchte gevelsystemen in natuurleien

CUPACLAD® beschermt en decoreert allerlei soorten gevels met natuurleien die een levensduur van meer dan 100 jaar hebben. De gevel blijft in dezelfde staat zoals op de eerste dag, zonder kleurwijzigingen of onderhoud.

CUPACLAD® is de ideale bekledingsoplossing voor allerlei soorten projecten, door het gebruik van tektonische leien met een lange levensduur, door de nieuwe bevestigingssystemen en door de efficiëntie van de verluchte gevel.

leien gevel cupaclad

Duurzaam

In tegenstelling tot andere geprefabriceerde producten, worden onze 100% natuurleien met de hand getransformeerd door meester-hakkers, zonder enige extra behandeling.

Efficiëntie

Onze systemen worden gemakkelijk en snel geïnstalleerd door een specialist in gevels; zodra ze geplaatst zijn worden ze stevig bevestigd en vereisen ze geen onderhoud.

icono moderno

Modern

Een nieuwe wereld van mogelijkheden voor projecten van natuurleien, met lichte en flexibele systemen, die kunnen worden aangepast aan alle oppervlakken.

Systemen

Ons CUPACLAD® gamma van systemen voor gevels bevat verschillende designs en opties met zichtbare of onzichtbare bevestiging.

Voor elk project bestaat er een CUPACLAD® gevelbekleding. Vind het uwe!

Onzichtbaar bevestigingssysteem

De serie CUPACLAD® 101 bestaat uit onzichtbare bevestigingssystemen, onze natuurlei wordt zodoende een heel belangrijk gevelproduct.

Zichtbaar bevestigingssysteem

In de serie CUPACLAD® 201 wordt gebruik gemaakt van clips in roestvrij staal, die zorgen voor een contrast met de leien, en een nog snellere installatie mogelijk maken.

icon help

Wil je een prijsopgave voor CUPACLAD ontvangen? Gratis, snel en zonder verplichting. Als je deze gegevens invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cupaclad Design

Laat uw verbeelding de vrije loop!

Ontdek ontwerpen van avantgardistische creaties ontwikkeld door ons technisch team, en ontdek al het potentieel van CUPACLAD.

MEER WETEN

Kenmerken

Ontdek hier alle voordelen en kenmerken van onze CUPACLAD® verluchte gevelsystemen.

Installatie

Bekijk onze video’s over installaties met stapsgewijze instructies, en download de CUPACLAD® handleiding met alle informatie.

Documentatie

Raadpleeg onze catalogi, certificeringen en technische gegevens. Vergeet niet dat de technische afdeling van CUPACLAD® volledig ter uwer beschikking staat

Natuurleien

De CUPACLAD® systemen werden ontwikkeld naar aanleiding van de behoefte om natuurleien aan te passen aan de nieuwe architectonische stijlen en trends, die een meer ecologische en duurzame constructie vereisen.

Leisteen is een geheel natuurlijk product met niet te evenaren technische eigenschappen die zorgen voor een aanzienlijke toegevoegde waarde voor om het even welk soort project.

verluchte gevelsystemen in natuurleien
natuurleien gevel

Ecologie

De CUPACLAD® systemen, in 100% natuurleien, bekleden verluchte gevels op een doelmatige en duurzame wijze.

De analyse van de levenscyclus van de leien, waarmee het wereldwijde milieu-impact van een bouwmateriaal kan worden gecontroleerd, toont aan dat CUPACLAD® een van de meest ecologische opties is voor de bekleding van gevels, dankzij de natuurleien die een enorm verschil maken met geprefabriceerde producten.

Catalogi

Download onze productcatalogi om meer te weten te komen over CUPACLAD® of raadpleeg onze Slate Inspiration om voorbeelden van echte projecten te bekijken.

Algemene catalogus

Complete documentatie met alle informatie over het gamma en de technische gegevens.

Folder

Samengevatte presentatie van het CUPACLAD® gamma

Slate inspiration

Laat u inspireren door echte gevelprojecten, gecreëerd door architecten uit de hele wereld.

Natuurleien

Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle projecten en die hen een onvergelijkbare toegevoegde waarde geeft.

 ¿Zoekt u een distributeur of monteur?  Laat ons weten waar, en wij vertellen u welke professional het dichtst bij u in de buurt is.