Door de nieuwe bevestigingssystemen en de efficiëntie van de verluchte gevel is CUPACLAD® een duurzaam en competitief alternatief voor eender welk type gevel.

CUPACLAD® VERLUCHTE GEVELSYSTEMEN

Serie 101. Onzichtbare bevestigingssystemen

Onze CUPACLAD® 101 serie van verluchte gevels in natuurleien wordt gekenmerkt door volledig onzichtbare bevestigingen, die speciaal ontwikkeld zijn voor de installatie van natuurleien.

Eenvoudig en evenwichtig

Het evenwichtige ontwerp accentueert de textuur en glans van de natuurleien.

Dynamisch en creatief

Een revolutie in de installatie van verluchte gevels in leien, door een subtiele harmonisatie van willekeurige formaten. Het resultaat is een creatieve en dynamische samenstelling.

Gelijkmatig en regelmatig

Met een karakteristieke regelmatige tekening gebaseerd op de verticale uitlijning van de leien. Met deze homogene en harmonische samenstelling komt het karakter van de natuurleien helemaal tot zijn recht.

Serie 201. Zichtbare bevestigingssystemen

In de serie CUPACLAD® 201 worden verluchte gevelsystemen met zichtbare bevestigingen aangeboden, die de installatietijden aanzienlijk verkorten in vergelijking met andere verluchte gevelsystemen.

Modern en efficiënt

De combinatie van dikke leien van een groot formaat en haken in roestvrij staal zorgt voor een heldere en moderne samenstelling.

Heeft u vragen? Wij helpen u om het beste op uw project afgestemde systeem te kiezen