Wij produceren en verkopen natuurleien sinds 1892. Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring in deze sector en beschikken over een team van 1500 medewerkers

Natuurleien dak

Dankzij onze kwaliteitsgarantie, wisten wij het vertrouwen te winnen van duizenden architecten, dakdekkers en particulieren en wij zijn wereldwijd leider geworden inzake natuurleien.

Onze 20 steengroeves en 24 productie atelier in Spanje bieden ons de mogelijkheid om u eender welk type natuurlei aan te bieden voor een dakbedekking of een gevel, waardoor we het meest uitgebreide gamma van de markt kunnen aanbieden.

leien grijzeleien zwarte

Kleur

Onze Spaanse leien van voortreffelijke kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende zwarte en grijze tonen.

Textuur

In functie van de visuele en tactiele indrukken die de leistenen opwekken, kunnen ze opgedeeld worden in twee categorieën: glad en ruw.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking om u de meest op uw project afgestemde leien te helpen kiezen.

Selecties

Tijdens het handmatig selectieproces wordt er rekening gehouden met verschillende technische en esthetische kenmerken van natuurleien. Deze indeling gebeurt voornamelijk in functie van de vlakheid en de dikte, en biedt de mogelijkheid om lei in te delen in vier verschillende categorieën.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten wordt minutieus gecontroleerd tijdens het productieproces, vanaf de ontginning van lei in onze steengroeves tot de verwerking ervan in de bewerkingsateliers.

Documentatie

Raadpleeg alle informatie over onze leien: catalogi, productfiches, prestatieverklaringen, certificaten enz.

Natuurleien

Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle projecten en die hen een onvergelijkbare toegevoegde waarde geeft.

Natuurlei biedt elk type dak of gevel een niet te imiteren en tijdloos uitzicht dat doorheen de tijd onveranderd zal blijven. De elegantie en persoonlijkheid geven het product een uniek karakter.

natuurleien detail
natuurleien leisteen rotsblok

Lange levensduur

Onze 100 % natuurlei wordt alleen onderworpen aan ambachtelijke ontginnings- en splijtprocessen, zonder dat het nodig is om eender welke bijkomende behandeling te gebruiken. Het betreft daarom een geschikt materiaal voor een duurzamere constructie die de mogelijkheid biedt om de milieu-impact te beperken.

Catalogi

Ontdek welk product het best is aangepast aan de behoeften van uw project.

Algemene catalogus

Ontdek alle mogelijkheden die natuurleien u biedena pizarra natural

Natuurleien

De niet te imiteren texturen van onze leien hebben architecten over de hele wereld geïnspireerd, en hebben geleid tot unieke projecten die ervoor zorgen dat natuurlei in de aandacht komt.

Zoekt u een distributeur of monteur? Laat ons weten waar, en wij vertellen u welke professional het dichtst bij u in de buurt is.