1 op 2 leien die wereldwijd geïnstalleerd worden is van CUPA PIZARRAS. Ons bedrijf is na meen bestaansgeschiedenis van meer dan een eeuw de wereldwijde leider inzake productie en verkoop van natuurleien.

Geschiedenis

Het uitgroeien tot leider inzake de productie en verkoop van leien is eigen aan het functionele DNA van CUPA PIZARRAS.
Sinds de eerste ontginning in 1892 hebben wij onze inspanningen geconcentreerd op het zoeken naar nieuwe markten en het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken, met als enig doel het beantwoorden aan de vraag van elk land en elke klant.

company history be-fl

Productieproces

Wij beschikken over 20 steengroeves in Spanje en 24 fabrieken waar de meest geavanceerde technologie hand in hand gaat met de traditionele en ambachtelijke know-how die al vanaf het begin kenmerkend is voor ons.
De kwaliteit en voortreffelijkheid van onze producten worden gewaarborgd door de strenge controles tijdens het productieproces van de leien, van de ontginning tot de verwerking in gebouwen.

production process bis be-fl
mapa quienes somos 2 be-fl

Ontginningsgebieden

Al onze leien worden ontgonnen en geselecteerd uit de beste steengroeves van Galicië en Castilië en León (Spanje), waar zich de grootste reserves van tektonische natuurleisteen in de wereld bevinden.
Wij zijn de grootste producenten van natuurleien in de wereld, en onze steengroeves hebben prestige en een reputatie verworven bij de meest veeleisende professionals uit de sector.

Kwaliteit

Het kwaliteitssysteem van CUPA PIZARRAS overtreft de internationale normen. Het is gebaseerd op decennialange ervaring in de productie van leien voor bedekkingen.

Door een uitgebreide controle van het gehele proces kunnen wij een gamma van natuurleien aanbieden die alle internationale kwaliteitsnormen overtreffen.

company quality be-fl
natural slate company be-fl

Natuurlei

Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle projecten en die hen een onvergelijkbare toegevoegde waarde geeft. Natuurlei biedt elk type dak of gevel een niet te imiteren en tijdloos uitzicht dat doorheen de tijd onveranderd zal blijven. De elegantie en persoonlijkheid geven het product een uniek karakter.

Informatie over ons

Ons bedrijf heeft altijd ingezet op de kwaliteit van onze producten, en heeft het vertrouwen gewonnen van duizenden architecten, installateurs en klanten. Wij zijn wereldwijde leiders dankzij u, onze klant.
Ons team bestaat uit 1 500 professionele experts in natuurleien met slechts één prioriteit: u een zo goed mogelijke service aanbieden.

cupa pizarras workers be-fl

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking om u de meest op uw project afgestemde leien te helpen kiezen.