Als u kiest voor een product van CUPA PIZARRAS kiest u voor een gerust gevoel. Onze kwaliteitssystemen overtreffen de internationale normen en zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de productie van leien.

Kwaliteitsgarantie

CUPA PIZARRAS is sinds 1892 een pionier in het opzetten van systemen voor de controle, analyse en selectie van natuurleien.

De kwaliteit van onze producten wordt onderworpen aan een nauwkeurige controle, vanaf de ontginning van de leisteen in onze steengroeven tot de bewerking ervan in de verwerkingsbedrijven.

Alle natuurleien die onze naam dragen zijn rechtstreeks afkomstig uit onze steengroeven, en worden dus onderworpen aan ons kwaliteits- en milieubeheerbeleid, en aan ons traceerbaarheidssysteem.

kwaliteit natuurleien

Gecertificeerde kwaliteit

Door een uitgebreide controle van het gehele proces kunnen wij een gamma van natuurleien aanbieden die alle internationale kwaliteitsnormen overtreffen.
Wij zetten in op kwaliteit, en hierdoor hebben wij het vertrouwen gewonnen van duizenden architecten, dakdekkers en particulieren in de hele wereld.

Gecertificeerde kwaliteit natuurleien

Traceerbaarheid

CUPA PIZARRAS beschikt over een uniek integraal kwaliteitscontrolesysteem, waarmee wij de oorsprong, het type, de technische gegevens en de productiedatums van elk van onze natuurleien kunnen identificeren. Ons traceerbaarheidsproces wordt verwezenlijkt met behulp van een unieke barcode, die de lei gedurende het gehele productieproces vergezelt.

Dankzij dit systeem kan de kwaliteit van al onze producten in real time worden gecontroleerd en, belangrijker nog, kunnen wij onze distributeurs en klanten nauwkeurige informatie verstrekken over elk geproduceerd lei.

traceerbaarheid-leien

Kies voor een gerust gevoel, kies voor cupa pizarras

Een natuurlei van goede kwaliteit is een onverbeterlijk product voor alle soorten projecten, dankzij de natuurlijke eigenschappen. Op de markt zijn echter producten verkrijgbaar met een andere samenstelling en kwaliteit, en dus ook een andere efficiëntie.

Het is van essentieel belang de producent om concrete informatie te vragen over de voor uw project geselecteerde natuurleien.

Bij iedere productie van leien moeten op zijn minst de volgende documenten worden geleverd:

Declaración de prestaciones fachada

Een recente prestatieverklaring

Een DOP bevat alle essentiële kenmerken van een product. De fabrikanten moeten de prestaties vermelden in de documenten voor de CE-markering.

Certificaciones internacionales

Internationale certificeringen

Certificaten afgeleverd door de verschillende internationale instellingen: de Franse NF-markering, de Belgische ATG, de Amerikaanse ASTM enz.

Información de trazabilidad del producto

Traceerbaarheidsgegevens

Met gegevens over het product, de oorsprong en de fabricagedatum.

In het algemeen raadt CUPA PIZARRAS u aan om altijd natuurlijke leisteen te kopen met de naam en de gegevens van de producerende onderneming, en in de mate van het mogelijke witte merken en merken van distributeurs te vermijden, omdat deze de correcte identificatie van het product bemoeilijken.

In tegenstelling tot andere merken produceert en transformeert CUPA PIZARRAS de natuurleien in zijn eigen steengroeven en ateliers, zodat wij vanaf het begin de kwaliteit van het product kunnen controleren.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien geven u graag antwoorden.