Producten in natuurlei

Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle projecten en die hen een onschatbare toegevoegde waarde geeft. Het is een 100 % natuurlijk materiaal, dat steviger en duurzamer is dan eender welk kunstmatig alternatief.

pizarra para cubiertas be-fl
home pizarra para cubiertas be-fl

Leien daken

Cupa Pizarras maakt sinds 1892 het meest uitgebreide gamma natuurleien voor daken en gevels.
Dankzij onze inspanningen voor een verbetering van de kwaliteit van onze leien, de vernieuwing van de toepassingen en de duurzaamheid op het vlak van beheer en bronnen zijn wij wereldwijd leider geworden inzake natuurleien.

cupaclad fachada ventilada be-fl
bardage en ardoise cupaclad

CUPACLAD® verluchte gevel

CUPACLAD®, onze verluchte gevelsystemen in natuurleien. Ontwerp voor uw volgende project een competitieve en duurzame gevel met uiterst duurzame tektonische leisteen, nieuwe bevestigingssystemen en de efficiëntie van een verluchte gevel.

thermoslate ardoise solaire

THERMOSLATE® thermisch zonnepaneel

THERMOSLATE®, een unieke en vernieuwende oplossing die de kwaliteit van lei combineert met de efficiëntie en duurzaamheid van hernieuwbare energieën. Kies voor dit product in uw volgende project!

Documentatiecentrum

Productmonsters

Registreer u op onze website om een gratis monster te ontvangen.

Video’s over installatie

Leer in onze video’s de verschillende stappen van het installatieproces van onze producten.

Technische documenten

Raadpleeg alle technische informatie over onze producten: technische dossiers, resultaten van tests, certificaten, constructiegegevens, BIM-objecten enz.

Onze case study

Bekijk enkele van onze referentieprojecten waarin onze producten gebruikt worden.

Wilt u een monster ontvangen? Geef uw gegevens op en ontvang volledig vrijblijvend een leisteenmonster.

Natuurleien

Leien zijn tijdloos en kunnen gemakkelijk aangepast worden aan allerlei soorten projecten; van zodra ze geïnstalleerd zijn op een dak of een gevel, zorgen ze samen voor een herkenbaar karakter.

Onze producten voldoen glansrijk aan de internationale kwaliteitsnormen, en de kwaliteit ervan wordt gewaarborgd door de belangrijkste internationale certificeringen: BRE, ASTM, NF en ATG.

Doe inspiratie op

De niet te imiteren texturen van onze leien hebben architecten over de hele wereld geïnspireerd, en hebben geleid tot unieke projecten die ervoor zorgen dat natuurlei in de aandacht komt.

 

Onze projecten

Wereldwijd zijn er meer dan 250 daken die gebouwd zijn met onze leien.

Het natuurlei van CUPA PIZARRAS is het hoogstgewaardeerde product van architecten. Het werd uitgekozen voor belangrijke projecten, zoals gebouwen van cultureel en historisch belang, moderne architectuur of constructies en restauraties van traditionele woningen.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking om u de meest op uw project afgestemde leien te helpen kiezen.