Resort Tregenna Lodge, Verenigd Koninkrijk

icono-case3
Plaats
St Ives, Cornwall (VK )
icono-case4
Jaar
2020
icono-case5
Installateur
Summit Roofing Solutions

Op het terrein van het historische Tregenna Castle Resort is een nieuwe collectie luxe-lodges gebouwd. Het geheel van het ontwerp, de materialen en de meubelafwerkingen moest van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom werd voor de leisteen van CUPA PIZARRAS gekozen als materiaal voor de dakbedekking.

Wanneer werd besloten dat het kasteel de locatie zou worden van de volgende G7-vergadering, moest een strikte termijn worden gevolgd voor de uitvoering van de werken. Dankzij een nauwe samenwerking met ons team en Jewson St Austell, werden alle logistieke uitdagingen overkomen, om het succes van de organisatie van deze top voor de wereldleiders te garanderen.

De spectaculaire uitzichten aan de kust van St Ives hebben de deelnemers behaagd, maar de omstandigheden in de kustzones zijn voor de levensduur van om het even welk bouwmateriaal een probleem. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van leisteen heeft het een uitstekende duurzaamheid, zelfs in de meest extreme klimaatomstandigheden.

tregenna estate cornwall

Het kasteel van Tregenna is een eigendom die geklasseerd is als Grade II. Alle materialen zouden moeten beantwoorden aan strikte kwaliteitscriteria. De delicate installatie werd opgedragen aan Summit Roofing Solutions. Ze gebruikten CUPA 12 natuurlijke leisteen met haken van roestvrij staal.

Wij kregen dit projet toegewezen nadat een eerdere installatie met een ander merk van leisteen niet werd goedgekeurd door de hoofdondernemer. Bij ontvangst van het dossier beseften we dat de oplossingen van CUPA PIZARRAS ons konden helpen om alle hoofddoestellingen van het project te bereiken,” legt Adam Palmer, eigenaar van de onderneming, uit.

De dakbedekkingswerken waren zeer technisch, omdat alle leistenen perfect met elkaar moesten worden uitgelijnd, vooral op de lodges. De uitzonderlijke striktheid van het schikkingsproces voor onze leistenen zorgde voor de effenheid en de regelmatige dikte die noodzakelijk waren voor de plaatsing.

Tijdens de laatste stappen bij de plaatsing van de dakbedekking werd er gewerkt onder een enorme druk. “Omdat er meer beperkingen waren op de locatie dan gewoonlijk, heeft ons team hard moeten werken om de levering efficiënt te doen verlopen en om de logistieke prestaties te garanderen,” herinnert Stuart Black, commerciële vertegenwoordiger bij CUPA PIZARRAS, zich.

“Omdat een goed uitgedacht plan voor de levering en logistiek werd toegepast, heeft ons team bijgedragen tot een installatie van de dakbedekking met vrijwel geen vertragingen of problemen,” gaat Stuart verder. CUPA PIZARRAS is wereldleider in deze sector, en heeft altijd een oplossing voor uw project.

De bijeenkomst vond plaats, en leiders zoals premier Boris Johnson en de Amerikaanse president Joe Biden hebben persoonlijk kunnen genieten van het comfort van dit luxecomplex, dat voor en door wereldleiders is gebouwd.

tregenna lodge estate
cupa 12 slate tregenna lodge

GEBRUIKT PRODUCT: CUPA 12

Donkergrijze leien met regelmatige vlakheid en ruwe
textuur. Dit is een ideaal model voor een voordelige restauratie, waarbij de bijgebouwen kunnen worden behouden.

 

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking