CUPACLAD® 101 Logic heeft een evenwichtig design en accentueert de textuur en de glans van natuurlei.

CUPACLAD® 101 LOGIC

Het CUPACLAD® 101 LOGIC-systeem behoort tot de 101-reeks, die bestaat uit systemen met een onzichtbare bevestiging die van onze natuurlei een topproduct maken inzake gevelbekleding.

Het CUPACLAD® 101 LOGIC-bekledingssysteem biedt elke gevel evenwicht en is perfect combineerbaar met andere materialen en laat de niet te evenaren textuur en de glans van onze natuurlei ten volle tot zijn recht komen.

Previous slide
Next slide

Wilt u een monster ontvangen? Geef uw gegevens op en ontvang volledig vrijblijvend een leisteenmonster.

Kenmerken

Het CUPACLAD® 101 LOGIC-systeem bestaat uit leien met een grootte van 40×20, die horizontaal worden geplaatst en met onzichtbare bevestigingen.

De systemen van de CUPACLAD® 101-reeks hebben eenzelfde bevestigingssysteem, zelfborende schroeven die speciaal werden ontwikkeld door onze ingenieurs om een optimale plaatsing van de leien op de gevels te garanderen, en bovendien zijn ze onzichtbaar en hebben ze geen impact op het uitzicht.

De schroeven zijn vervaardigd in roestvrij staal en hebben een vlakke kop en een grote diameter, die een correcte bevestiging van de lei garandeert en vergemakkelijkt.

verlucht gevelsysteem cupaclad 101 logic

Aantal leien/m2

16.7

Gewicht/m2 (natuurlei)

≤30 kg/m2

Afmetingen

Afmetingen van de natuurlei: 40x20cm
Nominale dikte: 7.65 mm

Bevestigingen

Onzichtbare
Exclusieve schroef

Heeft u extra informatie nodig? Ga naar ons documentatie- en downloadcentrum.