CUPACLAD® 101 PARALLEL is een gevelbekledingssysteem met uitgelijnde voegen, en dat zorgt voor een homogene compositie die het unieke karakter van onze natuurleien mooi doet uitkomen.

CUPACLAD® 101 PARALLEL

CUPACLAD® 101 PARALLEL heeft net zoals de overige systemen van de CUPACLAD® 101-serie, onzichtbare bevestigingssystemen, waardoor leisteen een centraal element kan worden in eender welke gevel.

Het verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 PARALLEL heeft een innovatieve stijl gebaseerd op parallelle lijnen die een homogeen uitzicht oplevert, en met een textuur die onze leien perfect tot hun recht laat komen.

Previous slide
Next slide

Wilt u een monster ontvangen? Geef uw gegevens op en ontvang volledig vrijblijvend een leisteenmonster.

Kenmerken

Ons verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 PARALLEL bestaat uit leien van 40×25, die horizontaal werden geplaatst, uitgelijnd en met verborgen schroeven.

Al onze CUPACLAD® 101-systemen hebben onzichtbare bevestigingen die speciaal werden bestudeerd door ons team ingenieurs.

Twee zelfborende schroeven in roestvrij staal, met een platte kop en een verhoogde diameter zorgen voor een eenvoudige plaatsing en een perfect afgewerkt resultaat.

verlucht gevelsysteem cupaclad 101 parallel

Aantal leien/m2

14.3

Gewicht/m2 (natuurlei)

≤30 kg/m2

Afmetingen

Afmetingen van de natuurlei: 40x25cm
Nominale dikte: 7.65 mm

Bevestigingen

Onzichtbare
Exclusieve schroef

Heeft u extra informatie nodig? Ga naar ons documentatie- en downloadcentrum.