Het CUPACLAD® 101 RANDOM verlucht gevelsysteem is revolutionair voor het plaatsen van natuurleien voor geveltoepassingen, waarbij verschillende groottes leien worden gecombineerd om een dynamische en creatieve compositie te genereren.

CUPACLAD® 101 RANDOM

Het systeem CUPACLAD® 101 RANDOM behoort tot de CUPACLAD® 101-reeks, bestaande uit systemen met een onzichtbare bevestiging die van onze natuurlei een topproduct maken voor gevelbekleding.

Ons verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 RANDOM staat synoniem voor creativiteit, en geeft eender welke gevel een origineel design waarbij de buigzaamheid en de natuurlijke duurzaamheid van onze leisteen worden benut.

Previous slide
Next slide

Wilt u een monster ontvangen? Geef uw gegevens op en ontvang volledig vrijblijvend een leisteenmonster.

Kenmerken

Het CUPACLAD® 101 RANDOM-systeem bestaat uit leien met het formaat 50×25, 50×20 en 50×15, die horizontaal werden geïnstalleerd met verborgen schroeven.

Onze CUPACLAD® 101-systemen maken gebruik van zelfborende schroeven in roestvrij staal met een platte kop en een grote diameter, speciaal geselecteerd door onze ingenieurs om een perfecte bevestiging te garanderen en de plaatsingstijd te beperken.

De schroeven bieden de mogelijkheid om leistenen van verschillend formaat en met een verschillende grootte te plaatsen, en ze blijven volledig verborgen achter de elementen van de rij erboven, waardoor de natuurlei in al zijn schoonheid kan schitteren.

verlucht gevelsysteem cupaclad 101 random

Aantal leien/m2

±15

Gewicht/m2 (natuurlei)

≤30 kg/m2

Afmetingen

Afmetingen van de natuurlei: 50×25/50×20/50x15cm
Nominale dikte: 7.65 mm

Bevestigingen

Onzichtbare
Exclusieve schroef

Heeft u extra informatie nodig? Ga naar ons documentatie- en downloadcentrum.