Het verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 201 VANGUARD heeft een eigentijds design en combineert grote leistenen met krammen in roestvrij staal, hetgeen zorgt voor een pure en moderne combinatie.

CUPACLAD® 201 VANGUARD

Het CUPACLAD® 201 VANGUARD-systeem behoort tot de reeks CUPACLAD® 201, en bevat systemen met zichtbare bevestiging. De combinatie van natuurleien en staal geeft de gevel een unieke, moderne toets.

Het verluchte gevelsysteem CUPACLAD® 201 VANGUARD onderscheidt zich door zijn krammen in roestvrij staal, die onderaan lichtjes zichtbaar zijn, en die contrasteren met onze natuurleien. Het resultaat is een duurzame gevel met een moderne toets.

Previous slide
Next slide

Gepatenteerd Systeem

CUPACLAD® 201 Vanguard CUPACLAD® 201 Vanguard is een product dat werd gepatenteerd door CUPA PIZARRAS, het is de vrucht van onze permanente inspanningen om te innoveren, om tegemoet te komen aan de strengste technische vereisten.

Vlot te plaatsen

Onze metalen profielen bestaan uit groeven die een plaatsing voorzien van haken, waardoor zodoende wordt vermeden dat men nog verplicht een verticaal geleidingssysteem moet gebruiken en elke haak individueel moet vastschroeven.

Perfect Resultaat

De haken in roestvrij staal beschikken over randen die fungeren als veer, om de verschillen qua dikte te absorberen, en om zo de mogelijkheid te bieden dat het zichtbare deel van de bekleding volledig wordt aangepast.

Wilt u een monster ontvangen? Geef uw gegevens op en ontvang volledig vrijblijvend een leisteenmonster.

Kenmerken

CUPACLAD® 201 VANGUARD is een product dat werd gepatenteerd door CUPA PIZARRAS. Het betreft een volledig verlucht gevelsysteem bestaande uit leistenen met een grootte van 60×30, die horizontaal werden geplaatst en met zichtbare bevestigingen.

De bevestigingen die werden gebruikt in de CUPACLAD® 201-reeks zijn krammen in roestvrij staal ontworpen door ons ingenieursteam, specifiek aangepast voor elk systeem.

 

verlucht gevelsysteem cupaclad 201

Aantal leien/m2

6.4

Gewicht/m2 (natuurlei)

≤25 kg/m2

Afmetingen

Afmetingen van de natuurlei: 60x30cm
Nominale dikte: 7.65 mm

Bevestigingen

Zichtbare
Exclusieve krammen

Bevestigingssysteem – 201 Vanguard

De bevestigingen die worden gebruikt op de CUPACLAD® 201-serie zijn haken in roestvrij staal ontworpen door ons ingenieursteam.

Elke lei wordt bevestigd aan de structuur met twee haken die lichtjes zichtbaar zijn één keer het systeem geïnstalleerd is. De krammen zijn een echte positieve evolutie in vergelijking met de traditionele haak, mogelijke trillingen worden zodoende vermeden en maken het systeem sterker.

clip steel stainless

Roestvrij staal

clip steel laquered

Gelakt staalr

Heeft u extra informatie nodig? Ga naar ons documentatie- en downloadcentrum.