24/08/2021

Neem deel aan onze wedstrijd “Best of the Best 2021” en win een bezoek aan onze steengroeves La Medua

De voorbije maanden werden er schitterende architecturale projecten gerealiseerd met onze leistenen. En nu is het moment aangebroken om ze met u allemaal te delen en om aan u te vragen de mooiste van het hele jaar te kiezen. De deelnemers maken kans op een uitnodiging om onze steengroeves te komen bezoeken tijdens een reis naar Spanje, naar de zetel van CUPA PIZARRAS in La Medua!

wedstrijd best of the best 2021

Bent u een professional in natuurleien en wilt u graag deelnemen?

Dat is heel eenvoudig! Om deel te nemen aan de wedstrijd, stuurt u ons gewoon een video waarvan het onderwerp overeenkomt met een van de volgende twee categorieën:

  • Beste realisatie

    Denkt u dat u een uitzonderlijk gebouw hebt gerealiseerd door de afmetingen, complexiteit, architectuur, symbolische waarde of zelfs door de eenvoud en charme? Dan is deze categorie iets voor u! De beste video’s worden gepubliceerd op onze Instagram-pagina en worden ingedeeld op basis van het aantal ontvangen Likes. Luchtbeelden, timelapses, montage voor-na… Alles kan om het bouwwerk, de bekleding of de gevel voor te stellen.
    natuurleien realisaties

  • Beste knowhow

    Is liefde voor ambacht en voor knowhow en aandacht voor de kleinste details uw bestaansreden, dan is dit uw categorie. U kunt de video’s bekijken op onze pagina (we zullen de exacte instructies publiceren) en iedereen mag stemmen. Wij aanvaarden alle beelden die uw competenties tonen in het plaatsen van natuurleien, met hamer en aambeeld of een ander technisch detail waarop u zo trots bent.
    leidekker

Stuur uw video om deel te nemen voor 1 november, via OneDrive, Wetransfer of elk ander modern systeem om bestanden te verzenden! Voor meer informatie of advies over de overdracht van bestanden, staan wij ter beschikking op social media of via mail jhernandez@cupapizarras.com.

De video’s moeten in liggend formaat zijn en moeten tussen 1’30 en 2 minuten duren. Als u denkt dat u een leuke video hebt, maar u bent niet goed in het monteren van video’s, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

De winnaar in elke categorie ontvangt een uitnodiging om all-inclusive een bezoek te brengen aan onze zetel in Spanje. Mis deze unieke gelegenheid niet om onze steengroeves en werkplaatsen te komen ontdekken, en alles te weten te komen over elke stap van het productieproces !

Veel succes en dat de beste moge winnen!