natuurlei
NATUURLEIEN
KWALITEITSGARANTIE

NATUURLEIEN | KWALITEITSGARANTIE

Kiezen voor een product van CUPA PIZARRAS, dat is kiezen voor zorgeloosheid. Onze kwaliteitssystemen gaan verder dan de internationale normen en zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring inzake het produceren van leien.

Sinds 1892 is CUPA PIZARRAS steeds pionier geweest binnen de sector en werden er systemen uitgewerkt voor het controleren, analyseren en selecteren van natuurleien.

De kwaliteit van onze producten wordt minutieus gecontroleerd tijdens het productieproces, vanaf de ontginning van lei in onze steengroeves tot de verwerking ervan in de bewerkingsateliers.

ONZE KWALITEITSAFDELING GARANDEERT DE OPVOLGING VAN HET HELE PROCES
ONS TRACEERBAARHEIDSYSTEEM GARANDEERT DE WAARDE WAARMEE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN: KWALITEIT
DANKZIJ DE NATUURLIJKE DUURZAAMHEID BLIJVEN DE KENMERKEN VAN LEI ONVERANDERD

NATUURLEIEN | GECERTIFICEERDE KWALITEIT

De exhaustieve controle van heel het proces biedt ons de mogelijkheid om een gamma natuurlei aan te bieden dat alle internationale kwaliteitsstandaarden overtreft.

logo dapc logo dapc EN certificate logo NF certificate logo ATG certificate logo BS certificate logo astm certificate logo logo aenor 14001 logo aenor 9001
IQ NET DAPc CE-markering Certificaat NF ATG BSi ASTM AENOR 14001 AENOR 9001
 

Kwaliteit is onze uitdaging en bood ons de mogelijkheid om het vertrouwen te winnen van duizenden architecten, dakbedekkers en particulieren uit de hele wereld.

DE TRACEERBAARHEID VAN CUPA PIZARRAS | EEN VERTROUWENSGARANTIE

CUPA PIZARRAS bezit een uniek integraal kwaliteitscontrolesysteem die ons de mogelijkheid biedt om de herkomst, de typologie, de technische gegevens en de productiedata van elk van onze natuurlei na te gaan. Voor ons traceerbaarheidsproces wordt gebruik gemaakt van unieke barcodes die de lei gedurende het hele productieproces meedraagt.

label unieke barcode

Dit systeem zorgt ervoor dat het mogelijk is om in real time de kwaliteit te controleren van al onze producten, maar het belangrijkste is dat het ons de mogelijkheid biedt om aan al onze verdelers en klanten nauwkeurige informatie te geven over elke leisteen die wordt gemaakt.

Dit traceerbaarheidsysteem biedt de mogelijkheid om in te staan voor een reële opvolging van de steengroeve tot bij de eindconsument, en het garandeert onze distinctieve waarde: kwaliteit.

KIES VOOR ZORGELOOSHEID | KIES VOOR CUPA PIZARRAS

Natuurlei van goede kwaliteit is een perfect product voor elk type project, dankzij de natuurlijke kenmerken. Er worden echter producten verhandeld op de markt met een andere samenstelling en kwaliteit, wat dan een ander rendement oplevert.

Het is absoluut noodzakelijk om aan de producent concrete informatie te vragen over de natuurleien die werd geselecteerd voor uw project.

Elke productie van lei vereist minstens de volgende zaken:

Als algemene norm raadt CUPA PIZARRAS u aan om steeds natuurleien te kopen waarop de naam en de informatie van het bedrijf dat ze produceert staan vermeld, om in de mate van het mogelijke de witte producten en de verdeelde merken te vermijden die een correcte identificatie van het product moeilijker maken.

In tegenstelling tot de andere merken produceert en verwerkt CUPA PIZARRAS de natuurleien in zijn eigen steengroeves en ateliers, hetgeen ons de mogelijkheid biedt om van bij de aanvangsfase de kwaliteit van het product te controleren.