Projecten
18/11/2021

Acht charmante hotels met één gemeenschappelijk geheim

hôtels de charme

U wacht al zo lang op deze vakantie… En nu is het moment aangebroken en presenteren we u acht perfecte adresjes voor een vakantie of weekend weg.

Onze selectie omvat klassieke en moderne architectuur, grote steden en afgelegen hoeken, maar alle projecten delen één geheim dat hen uniek en verbazingwekkend maakt: onze beste natuurleien.

 1. Binet-gebouw voor gemengd gebruik (Parijs)

  De stad van de liefde en het licht is de ideale locatie om het potentieel van leisteen in de moderne architectuur in de kijker te zetten. Een blik op de toekomst vanuit de modestad.

  hotel binet paris

 2. Hotel Relais de Chambord (Val de la Loire)

  Een natuurlijke regio die bekendstaat om zijn geschiedenis en erfgoed, boordevol kastelen en wijngaarden. Dit 4-sterrenhotel biedt een spectaculair zicht op het Kasteel van Chambord.

  Relais de Chambord (Val de la Loire)

 3. Hotel Parador de Lerma (Burgos)

  Het hertogelijk paleis van Lerma uit de tijd van de Habsburgers werd omgebouwd tot hotel voor zijn historische, artistieke en culturele waarde. Geniet van de schitterende vergezichten.

 4. Chelsea Hotel (New York)

  Dit hotel in het arrondissement Manhattan heeft vele geheimen en verwelkomde reeds bekende schrijvers, muzikanten en acteurs. Zelfs Arthur Miller schreef hier een verslag over zijn leven.

  chelsea hotel ny usa

  Foto’s: “The Legendary Chelsea Hotel” (CC BY-ND 2.0) door Waywuwei en “Hotel Chelsea” (CC BY 2.0) door TenSafeFrogs.

 5. Van der Valk Hotel (Mechelen)

  Mechelen is de verborgen parel van het Vlaams Gewest. De kerken, monumenten en paleizen geven de stad een onmiskenbare elegantie. De perfecte omgeving voor onze natuurleien.

  hôtel van der valk à belgique

 6. Marine Hotel (Troon)

  De vergezichten op het Firth of Clyde-estuarium zijn moeilijk te kloppen. Aan de andere kant is er de golfcourse die al acht keer het decor voor de British Open was, het oudste golftornooi ter wereld.
  troon marine hotel uk

 7. Kingshouse Hotel (Glencoe)

  Een toevluchtsoord voor bergbeklimmers en een ontmoetingsplaats. Het hotel dat zijn deuren een paar eeuwen geleden opende, ligt midden in de natuur van de Schotse Hooglanden.

  kingshouse hôtel à ecosse

 8. Zen Garden Resort (Balatonmeer)

  Deze bungalows zijn geen hotel, dat klopt, maar het comfort en het ontwerp kunnen zich probleemloos meten met de mooiste kamers.

  zen garden resort à hongrie

icono moderno
Als u hotels met natuurleien op de gevel verkiest, vindt u hier meer informatie over CUPACLAD. Maar hebt u een wat klassiekere smaak en verkiest u een dak in leisteen, mis dan zeker ons dakbedekkingsgamma niet.