Best of the best 2022: we zoeken de beste toepassing van natuurleisteen

We zijn erg blij om aan te kondigen dat de tweede editie van onze ‘Best of the Best‘-wedstrijd al loopt. Een wedstrijd die het beste project of de beste toepassing van leisteen beloont. Wil jij de volgende winnaar zijn? Lees verder, meedoen is heel eenvoudig.

wedstrijd best of best 2022

Om deel te nemen aan deze wedstrijd, moet je ons een video sturen (tussen 45 seconden en 2 minuten), die laat zien wat je het mooiste, spectaculairste of indrukwekkendste vindt  … natuurlijk moet je natuurleien in de kijker zetten.

We geven je enkele ideeën: beelden vanop het dak gefilmd door een drone, een close-up van de installatie, een time-lapse met voor/na, enz. Verbeelding en originaliteit zullen erg belangrijk zijn omdat …

Omdat onze volgers de winnaar mogen kiezen. In de eerste ronde stemmen lezers van onze blog het beste van elk land. In de tweede ronde strijden deze nationale winnaars op Instagram om de trofee.

Je moet ons je video voor 15 november opsturen. Als   je beelden hebt, maar je weet niet goed hoe het verder moet, maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen. Hoe kan je contact met ons opnemen? Hoe het je het beste uitkomt: via sociale netwerken of door ons een e-mail te sturen naar jhernandez@cupapizarras.com

De winnaar ontvangt een trofee die je als de beste erkent… The best! en een bezoek aan onze steengroeven om uit de eerste hand het productieproces van de natuurleisteen te zien!

We willen echter ook alle deelnemers belonen, we hebben al enkele kleine cadeautjes voorbereid voor degenen die ons hun video’s sturen!

bezoek cupa pizarras

Onlangs kregen we het bezoek van de winnaars van vorig jaar: de architecten en ontwerpers van het gebouw ‘Impulso Verde de Lugo’, een project dat afgetekend won op onze Instagram.

Wil jij de winnaar van 2022 worden en met jouw team onze steengroeven bezoeken?

    • Wie? CUPA PIZARRAS
    • Wat? Wedstrijd om de beste van het jaar te kiezen
    • Wanneer? Stuur je video’s voor 15 november.
    • Waar? Aan de directie jhernandez@cupapizarras.com
    • Waarom? Omdat je de prijs wilt winnen en onze steengroeven wilt bezoeken.