Door de niet te imiteren eigenschappen en texturen van natuurlei is het een uniek materiaal. De natuurlijke eigenschappen zijn een prestigegarantie voor alle oppervlakken waarop natuurleien geïnstalleerd worden, en ze zorgen voor een tijdloze stijl en een langere levensduur.

Natuurlei voor installateurs

Van elke 2 leien die wereldwijd gebruikt worden in de bouwsector is er 1 van CUPA PIZARRAS.
De kwaliteit en voortreffelijkheid van onze producten worden gewaarborgd door de strenge controles tijdens het productieproces van de leien, van de ontginning tot de verwerking in gebouwen.

instaladores1

Waarom kiezen voor producten van Cupa Pizarras?

Sinds 1892 heeft CUPA PIZARRAS het voorrecht om aan de wereld een lei aan te bieden dat afkomstig is van unieke gronden, en het resultaat is van duizenden jaren niet-aflatend werk van de natuur.

Kwaliteit

Ons lei wordt ontgonnen uit de beste steengroeves van de wereld, waardoor de lange levensduur en het goede rendement van al uw projecten is gegarandeerd. ra.

Ervaring

Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring. 1 op 2 leien in de wereld draagt onze naam.

Zekerheid

Wij beschikken over de grootste leireserves, en hierdoor kunnen wij de continuïteit en beschikbaarheid van al onze producten verzekeren, en kunnen we bovendien vermijden dat er door de combinatie van verschillende soorten lei variaties in kleur of textuur optreden.

Keuze

Onze 20 steengroeves en 24 verwerkingsfabrieken produceren het uitgebreidste gamma van de markt. Wij beschikken over alle soorten afmetingen, diktes en formaten.

Declaración de prestaciones fachada

Garantie

Dankzij ons traceerbaarheidssysteem kunnen wij onze producten volgen vanaf de steengroeve tot bij de eindgebruiker, om de waarde te verkrijgen waardoor we ons onderscheiden: kwaliteit.

Información de trazabilidad del producto

Traceerbaarheid

Met ons uniek integraal kwaliteitscontrolesysteem kunnen wij de oorsprong, de typologie, de technische gegevens en de productiegegevens van ieder van onze natuurleien identificeren.

Producten in natuurlei

Leisteen, het beste materiaal voor daken en gevels sinds mensenheugenis.

Bedek uw woning met een 100 % natuurlijk materiaal, dat steviger en duurzamer is dan eender welk kunstmatig alternatief.

Leien daken

Door de kwaliteit, het aanbod en de eenvoudige installatie van onze natuurleien, zijn ze het ideale alternatief voor de bedekking van alle soorten daken.

CUPACLAD®

De nieuwe CUPACLAD leisystemen voor gevels zijn licht en gemakkelijk te installeren. Of het nu een nieuwbouw of renovatie betreft, de CUPACLAD® systemen kunnen worden aangepast aan alle architectonische ontwerpen.

THERMOSLATE®

Onze thermische zonnepanelen zijn geheel onzichtbaar van zodra ze geïnstalleerd zijn. Bovendien zijn ze compatibel met eender welk accumulatie- en verdeelsysteem.

¿Zoekt u een distributeur?  Laat ons weten waar, en wij vertellen u welke professional het dichtst bij u in de buurt is

Advies

Ons bedrijf heeft altijd ingezet op kwaliteit, en heeft het vertrouwen gewonnen van duizenden architecten, installateurs en klanten. Wij zijn wereldwijde leiders dankzij u. Ons team bestaat uit 1 500 professionele experts in natuurleien met slechts één prioriteit: u een zo goed mogelijke service aanbieden.

Commercieel team

Ons team van experts staat geheel ter uwer beschikking  om u bij te staan met advies gedurende het ganse proces, van de keuze van de leisteen tot de installatie van het product. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij willen u heel graag helpen.

Commerciële hulpmiddelen

Onze marketingafdeling heeft documenten opgesteld en speciaal materiaal ontwikkeld als hulp voor de installateurs: productcatalogi, technische fiches enz. Wij staan ter uwer beschikking om u alle middelen te verstrekken die u nodig heeft

Sociale netwerken

Het is onze bedoeling onze klanten te informeren, naar hen te luisteren en een nauwe relatie met hen op te bouwen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij zijn er om u te helpen.

Documentatiecentrum

Productmonsters

Wilt u meer informatie over het product? Registreer u als professional om een gratis monster te ontvangen.

Video’s bekijken

Bent u geïnteresseerd in het installatieproces van onze producten? Bekijk hier video’s over de stapsgewijze installatie.

Technische documenten

Inzage van technische gegevens: prestatieverklaringen, certificaten, testresultaten, constructiegegevens, BIM-objecten.

Case study

Ontdek enkele van onze beste projecten. Onze leien worden overal in de wereld gebruikt in bijzondere projecten.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking om u de meest op uw project afgestemde leien te helpen kiezen.