Dankzij het modulaire ontwerp van THERMOSLATE® kan dit systeem sneller en eenvoudiger worden geïntegreerd in een dakbedekking van natuurleien. De installatie is zo eenvoudig dat u uw THERMOSLATE® SYSTEEM in 3 uur kunt installeren.

Installatie Thermoslate

Deze video van ons YouTube-kanaal toont stap voor stap het installatieproces van het THERMOSLATE systeem met haak. Door de zeer eenvoudige montage zijn de installatietijden op het dak korter dan bij traditionele leien-daksystemen met zonnepanelen.

De hoofdcomponent van THERMOSLATE® is natuurlei. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van dit materiaal is het niet onderhevig aan slijtage en oververhittingsproblemen. Hierdoor worden de nadelen van het constant bedekken en blootleggen van de panelen vermeden. Bovendien is er geen herhaaldelijke reiniging vereist om rendementsverlies te voorkomen.

Verbindingskit en ondoorlaatbaarheidskit

Los kits específicos para Thermoslate contienen todo lo necesario para instalar un nuevo sistema.
Se ha desarrollado un kit de impermeabilización específico, ensayado por el CSTB (Centre Scientifique et Technique du Bâtiment), que asegura la evacuación total del agua en las juntas de THERMOSLATE® y en los puntos de integración con la cubierta tradicional en pendientes por encima de 22.

specifieke kits voor thermoslate

Heeft u vragen over het installatieproces of over het product? Aarzel niet om informatie aan te vragen.