THERMOSLATE® biedt de mogelijkheid om de rijkdommen die duurzame energiebronnen bieden optimaal benutten zonder iets af te doen aan de bijzondere esthetiek van een dak met natuurleien.

Kenmerken

De thermische THERMOSLATE® zonnecollectoren met haak kunnen door hun ontwerp perfect worden geïntegreerd in ieder dak van natuurleien met een dikte van 3,5 mm dat met traditionele bevestigingen is gemonteerd.

Het resultaat is een dak waarin de natuurlijke eigenschappen van de leien, een materiaal met een minimale impact op het milieu, gecombineerd worden met een vrijwel onzichtbaar zonnecollectorsysteem.

Previous slide
Next slide

Vraag een monster aan. Geef uw gegevens op en ontvang een gratis monster om kennis te maken met ons product.

Technische data

THERMOSLATE® is compatibel met om het even welk merk en model van accumulatoren en pompen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is ook compatibel met vloerverwarmingssystemen of lagetemperatuurconvectoren (radiatoren van 45 ºC – 60 ºC).

Het bevestigingssysteem met haak van de THERMOSLATE® zorgt ervoor dat de thermische zonnecollectoren volledig onzichtbaar kunnen geïntegreerd worden op elk type traditionele gevel in natuurleien. De haken, vervaardigd in roestvrij staal bevorderen de perfecte plaatsing van elke lei. THERMOSLATE® maakt dus niet alleen gebruik van hernieuwbare energie, maar versterkt ook de natuurlijke schoonheid van een dakbedekking in leien.

thermoslate zonnecollectoren met haak
Sistema Pizarra Thermoslate

Hoeveelheid vloeistof/m2 

0,38L

Gewicht/m2 (leeg)

21 Kg

Afmetingen

Afmetingen van de leien: 40x22cm
Nominale dikte van het paneel: 35mm

Fijaciones Pizarra

Bevestigingen

Haak

Dimensies

Het THERMOSLATE®-systeem met haak is compatibel met de meest gebruikte formaten van natuurleien, met een breedte van 22 cm en een 40 cm lengte, teneinde een perfecte aanpassing te garanderen van het thermisch zonnepaneel op elk type dakbedekking.

Zodra de installatie is voltooid, zijn de panelen volledig ondetecteerbaar.

KENMERKEN THS.4022.S11
FORMAAT VAN DE LEIEN (cm) 40x22
DAKBEDEKKING (cm) 11
BUITENAFMETINGEN 2458x745x37
TOTALE OPPERVLAKTE (m²) 1,83
OPPERVLAKTE GEBRUIK 1,41

Documentatiecentrum. Raadpleeg de documentatie, de certificaten en de technische gegevens van het product.