LA HACIENDA

icono-case3
Plaats:
Castilla y León (Spanje)
icono-case4
Jaar:
.
icono-case1.png
Architect:
.
icono-case5
Installateur:
.

Dit systeem bestaande uit 7 THERMOSLATE® collectoren met een totale oppervlakte van 7,84 m2, genereert voldoende vermogen om 76 % te dekken van de consumptiebehoefte aan verwarming, warm water, de verwarming van het zwembad van deze gezinswoning voor 5 personen.

CONCEPT GEZINSWONING VOOR 5 PERSONEN
THERMOSLATE 7 x collectoren THS.3222.S10 (1,12 m2)
Hydraulisch materiaal 1 x zonnebal 300 L
1 x verbindingskit 4-7
Toebehoren 1x benedenprofiel
1 x bovenprofiel
1 x afdichtingskit

De THERMOSLATE® thermische zonnecollector biedt u niet alleen de mogelijkheid om te genieten van hernieuwbare energie, maar helpt u ook om te besparen op uw jaarlijkse factuur.

Voor deze woning bespaarde men zodoende jaarlijks 580 liter brandstof, waardoor men ook nog eens een uitstoot van 1,5 ton CO2 vermijdt.

PRODUCT GEBRUIKT: THERMOSLATE®

Het resultaat is een dak waarin de natuurlijke eigenschappen van de leien, een materiaal met een minimale impact op het milieu, gecombineerd worden met een vrijwel onzichtbaar zonnecollectorsysteem.

Previous slide
Next slide
 

Andere case-studies

Wereldwijd zijn er meer dan 250 daken die gebouwd zijn met onze leien.

Het natuurlei van CUPA PIZARRAS is het hoogstgewaardeerde product van architecten. Het werd uitgekozen voor belangrijke projecten, zoals gebouwen van cultureel en historisch belang, moderne architectuur of constructies en restauraties van traditionele woningen.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking