Natuurleien

4 manieren om de waarde van uw pand te vergroten

leien dak- caldecote - uk

U wilt uw woning renoveren? Dit advies helpt u uw pand op te waarderen.  

Denkt u eraan uw woning te verbouwen? Indien u de levenskwaliteit van uw gezin wenst te vergroten door uw woning op te waarderen, dan vindt u hier een paar aanpassingen en raadgevingen die u in overweging kunt nemen.  

Dankzij dit advies kunt u de waarde van uw woning doen stijgen, hetzij tijdens de doorverkoop, hetzij tijdens een overerving. 

 1. Renovatie van de dakbedekking  

  Wanneer we het hebben over de renovatie van een woning, is het dak een van de belangrijkste factoren om de waarde van het eigendom te verhogen. 

  Bij een verkoop van een woning voelen de potentiële kopers zich zekerder wanneer ze weten dat het dak recent, zelfs nieuw is, en dat het de eerste decennia niet dient aangepast of vervangen. Bovendien vermijdt een nieuw dak nog andere problemen: warmteverlies door een laag energierendement, eventueel vocht of insijpelingen, verouderd esthetisch uitzicht, enz.  

 2. Keuze van het meest geschikte materiaal voor uw nieuw dak

  Naast het vermijden van mogelijke problemen verbetert een nieuw dak het uitzicht van uw woning. Welnu, er zijn zodanig veel verschillende types dakbedekkingen dat het juiste type kiezen dat het beste aan uw noden beantwoordt een ingewikkelde zaak kan zijn.  

  Natuurleien heeft ongeziene technische eigenschappen en past zich aan alle projecten aan, ongeacht de stijl van het bouwwerk, van het meest klassieke tot het meest moderne! Bovendien geeft de CUPA PIZARRAS leisteen een onnavolgbaar karakter en een unieke look aan uw woning die niet in de tijd worden aangetast.     

   leidak - caldecote uk

 3. Optimalisering van de energie-efficiëntie van de woning

  De energie-efficiëntie biedt heel wat voordelen: hoe efficiënter de woning, hoe zuiniger de energiefacturen. Bijgevolg geeft de optimalisering van de energiehulpmiddelen een meerwaarde aan uw woning. 

  Een van de efficiëntste energiesystemen is de geventileerde gevel: de combinatie van een geventileerde gevel en een isolatiesysteem aan de buitenkant zorgt voor talrijke voordelen voor de woning op het vlak van thermische en akoestische isolatie, terwijl thermische bruggen en condensatieproblemen worden vermeden.

  Hiervoor bestaat er niets beter dan CUPACLAD®. Hij is licht, gemakkelijk te installeren en draagt bij aan een hedendaagse stijl. Vermits hij is samengesteld uit de natuurleien CUPA PIZARRAS vergroot hij bovendien de waarde en de elegantie van elke eigendom, door een onnavolgbaar karakter te bieden.   

  leien gevel - home for life project

 4. Hernieuwbare energie staat garant voor de duurzaamheid van uw woning  

  Het installeren van een thermisch zonnesysteem zal automatisch uw energieverbruik doen dalen, doordat er aanzienlijk op de kosten wordt bespaard. Maar wist u dat de installatie van zonnepanelen de waarde van uw woning vergroot? Het gaat immers om een van de veiligste en slimste investeringen die u kunt doen.  

  Om te opzichtige oplossingen te vermijden en uw dak in natuurleien er blijvend elegant te doen uitzien bestaat er een oplossing: THERMOSLATE®.

  Het is het enige zonnesysteem dat werkt met de eigenschappen van de natuurleien door het zonnelicht om te zetten in energie die zorgt voor de verwarming, warm water en de opwarming van het zwembadwater. Bovendien zijn de panelen volledig onzichtbaar na de installatie. 

  Een systeem van 5 THERMOSLATE®-panelen wekt een gemiddeld vermogen van 4 000w op. Dit vermogen dekt de energievraag van een woning voor 4 personen, ongeacht de klimaatzone.  zonnesysteem natuurleien

Al deze renovaties verhogen de waarde van uw pand, maar wat hebben ze gemeen? Natuurleien, natuurlijk!  Leisteen is een product met unieke technische eigenschappen dat zich aan alle projecten aanpast en dat een aanzienlijke meerwaarde geeft.