Natuurleien

4 redenen waarom een architect deze leien kiest

leien dak houses uk

Tijdens de keuze van de materialen voor een project zoeken de architecten in het algemeen de grootste duurzaamheid en het mooiste uitzicht.

Maar waarom verkiezen de architecten de leien CUPA PIZARRAS?

 1. Coherentie

  In tegenstelling tot andere merken fabriceert en verwerkt CUPA PIZARRAS zijn leien in zijn eigen groeven en werkplaatsen. Zo zijn we in staat elk type natuurlei voor de daken en de gevels aan te bieden.

  Wij hebben het ruimste aanbod aan natuurleien. Dit stelt ons in staat de continuïteit en de beschikbaarheid van elk product te garanderen, waarbij kleur- of textuurverschillen bij de combinatie van verschillende leientypes worden vermeden.

   leien dak house Frankrij

 2. Technische hulp

  CUPA PIZARRAS heeft een team van experts in natuurlei dat u kan adviseren over de moeilijkheden van het project.

 3. Kwaliteit

  De CUPA PIZARRAS  natuurleien doen het beter dan alle internationale normen en hun kwaliteit wordt gegarandeerd door de meest befaamde internationale certificeringen, zoals BRE, ASTM, NF en ATG.

 4. Ervaring

  CUPA PIZARRAS fabriceert natuurleien sinds 1892. Onze ervaring van 125 jaar en onze contante zoektocht naar efficiënte en duurzame nieuwe productieprocessen hebben van ons  de grootste producent van leien ter wereld gemaakt. In feite is 1 natuurleien op 2 over heel de wereld een CUPA PIZARRAS natuurleien!

Ziehier een paar redenen waarom duizenden architecten over heel de wereld de onnavolgbare kwaliteit van de CUPA PIZARRAS leien gekozen hebben. Ze werden geïnspireerd door zijn exclusieve texturen om unieke projecten te maken waarin de natuursteen opvalt.

De CUPA PIZARRAS leien is tijdloos en past zich gemakkelijk aan elk project aan en zorgt voor een unieke persoonlijkheid. Ze werd gekozen voor tal van internationale projecten, waaronder:

 • Culturele en historische gebouwen
 • Hedendaagse architectuur
 • Traditionele woningen

cupa leien projecten

Maak kennis met alle projecten waarbij de CUPA PIZARRAS natuurleien werd gebruikt.