Cupaclad
26/10/2022

CUPACLAD Honeycomb: een prachtig ontwerp dat nu al een realiteit is

honeycomb gevel

Het CUPACLAD Design Honeycomb-systeem is in de mode. De afgelopen maanden werden verschillende projecten gerealiseerd met deze natuurleien gevel, die direct is geïnspireerd op de natuur. Dit model heeft zijn plaats veroverd in de moderne architectuur!

De zeshoek is overal terug te vinden in de natuur: op het pantser van de schildpad, op de structuur van de bijenkorf die vernuftig gebouwd wordt door de bijen, enz. Ons team van ontwerpers heeft daarin de inspiratie gevonden voor de creatie van het CUPACLAD Design Honeycomb-systeem.

Deze suggestie is, zoals andere suggesties van het Design-gamma, helemaal realiseerbaar. Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

honeycomb Frankrijk

Er zijn tal van integratiemogelijkheden voor de Honeycomb. Natuurleien is een materiaal dat gecombineerd kan worden met alle stijlen, en altijd zorgt voor een elegante toets. De zeshoekstructuur opent dus een wereld aan mogelijkheden.

brisis honeycomb

Kan dit systeem worden aangepast aan mijn project? Hoeveel kost het? Als u vragen heeft, staat ons technisch team tot uw beschikking. Vul dit formulier in, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Tijdens de afgelopen maanden is het Honeycomb-model zelfs tot in Australië geraakt, zoals u ziet op de afbeeldingen. Dit moderne gebouw werd gebouwd voor een gemeenschap van mensen die een duurzamere levenswijze en een terugkeer naar de natuur nastreven.

honeycomb leien australie

Om de verwerking van elk van de leien die in het systeem opgenomen zijn meer in detail te begrijpen, kunt u hier het bouwschema raadplegen.

Het volledige CUPACLAD Design-gamma om de creativiteit van architecten op te wekken en hen aan te sporen om nieuwe combinaties in natuurleien te creëren. CUPA PIZARRAS stelt een studiebureau tot uw beschikking, om onder meer nieuwe ontwerpen uit te vinden.

cupaclad design honeycomb

Ontdek onze nieuwste aanbiedingen, en vergeet niet: als u een idee heeft, staat ons team van experts tot uw beschikking om u te helpen het te realiseren.