Natuurleien
08/07/2022

Dit is CUPA PIZARRAS. Hoe een leipallet identificeren?

De voorkant van elk CUPA PIZARRAS pallet werd gepersonaliseerd met het logo en de beroemde paarse kleur van ons bedrijf. Ze zijn dus heel gemakkelijk te herkennen. Alleen de echte CUPA PIZARRAS-pallets zorgen ervoor dat u profiteert van het perfecte kwaliteitsniveau, specifiek voor de wereldleider in natuurleien.

leipallet cupa

Bij CUPA PIZARRAS besteden we veel zorg aan elke productiefase. Onze natuurleien ondergaat regelmatige en nauwgezette controles, van de extractie tot de splitsing en het palletiseren in de verwerkingswerkplaatsen.

Om deze reden dragen al onze pallets onze naam. Vergeet niet dat we geen leisteen onder een andere naam op de markt brengen.

interview icon Je hebt een product gekocht en je weet niet zeker of het CUPA PIZARRAS leisteen is?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Elke CUPA PIZARRAS leipallet krijgt systematisch een barcodelabel dat alle informatie over het product bevat en ons in staat stelt om al onze leien nauwkeurig te identificeren.

voorraad leien paletten

Dankzij dit unieke label krijg je toegang tot al onze naverkoopdiensten: garantie tegen elk defect, certificaat van echtheid of uitgave van CE-, ATG- en NF-conformiteitscertificaten.

Een unieke barcode voor elke pallet

Het etiket vermeldt altijd de naam van het product en de selectie ervan, de originele steengroeve, het formaat en het aantal leien in de pallet. Bovendien staat er naast het CUPA PIZARRAS-logo altijd een streepjescode die alle informatie over het product verzamelt: de persoon die verantwoordelijk is voor de selectie, de productiedatum, de resultaten van de tests en andere technische gegevens.

De normen die overeenkomen met ons engagement, zoals ATG, ISO-normen en andere kwaliteitsnormen, worden ook op het voorste deel aangegeven, met name via het aanbrengen van hun logo’s.

Dit traceerbaarheidsproces stelt ons in staat om je nauwkeurige informatie te geven en om de kwaliteit van onze leien van begin tot eind van de productie te controleren.

Daarnaast certificeert een CE-label de kwaliteit van onze natuurleien in elke pallet.

étiquette de résultats de tests de l’ardoise CUPA

Dit label geeft de belangrijkste kenmerken van de leisteen aan volgens de Europese norm EN 12326-1. Deze norm definieert de specifieke kenmerken van leisteen. Evenzo bevat dit label de parameters die ervoor zorgen dat ons product voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn vastgelegd door de norm om het op de markt te brengen.