Thermoslate

De 8 voordelen van een thermisch zonnesysteem bij u thuis

dak leien zonne-energiesysteem

Hebt u er al aan gedacht een zonne-energiesysteem te installeren? Indien u uw energievraag wilt beperken of een duurzamere woning wenst, is de thermische zonne-energie een van de beste opties voor u!

De thermische zonnesystemen gebruiken het zonlicht om thermische energie te produceren, die veel zuiniger en milieuvriendelijker is. Deze hernieuwbare energie is anders dan deze van de fotovoltaïsche panelen, die elektriciteit in de plaats van warmte maken.  

Ontdek de belangrijkste positieve effecten van de thermische zonne-energie: 

1. Beperk uw energieverbruik 

De thermische zonne-energiesystemen maken gebruik van het zonlicht om warmte te maken. Zo wordt de verwarmingsfactuur met 70% verlaagd. Bovendien is het zonlicht gratis, dus wanneer het thermisch zonne-energiesysteem geplaatst is, worden uw uitgaven voor verwarming en warm water aanzienlijk verlaagd.

2. Engagement voor duurzaamheid 

Thermische zonne-energie is een volledig natuurlijke oplossing die geen impact op het milieu heeft.  

3. Beperkt uw koolstofvoetafdruk

Door zonne-energie in de plaats van fossiele steenkool te gebruiken, wordt de in de atmosfeer uitgestoten hoeveelheid kooldioxide beperkt. 

4. Bespaar nog meer

Afhankelijk van de plaats waar u woont, kunt u verschillende premies en stimulansen van de regering krijgen. 

NOG MEER VOORDELEN VAN DE THERMISCHE ZONNE-ENERGIE 

Naast de voordelen van de thermische zonne-energiesystemen kunt u dankzij onze dakbedekking in  THERMOSLATE® natuurlei nog meer voordeel doen. 

THERMOSLATE® is het enige systeem waarmee u voordeel kunt doen met de technische eigenschappen van de leisteen, want het zet zonnestralen om in energie om warmte of warm water te produceren of om een het zwembad te verwarmen.

kit THERMOSLATE®-systeem

 

WAAROM IS THERMOSLATE® ZO SPECIAAL?

5. Verbeter de efficiëntie van uw woning  

De THERMOSLATE® zonnepanelen werden ontworpen om de efficiëntie van uw woning te vergroten en de esthetische impact op de dakbedekking tot een minimum te beperken. Dankzij THERMOSLATE® kunt u tot 2/3e van de jaarbehoefte aan warm water dekken. Begin uw dak af te betalen vanaf dag één!  

6. Profiteer van de duurzaamheid van de hernieuwbare energie zonder in te boeten aan het elegante en gesofisticeerde design van een dak in natuurleien.  

De THERMOSLATE®-panelen zijn volledig onzichtbaar na de installatie. Het resultaat is een vormgeving die is aangepast aan alle architecturale stijlen.  

leidak thermische zonne-energiesystemen thermoslate

7. In tegenstelling tot andere thermische zonne-energiesystemen is THERMOSLATE® compatibel met alle accumulatie- en verdeelsystemen. 

8. Gemakkelijk te installeren 

Dankzij zijn modulair ontwerp kan THERMOSLATE® snel en gemakkelijk op alle daken in natuurlei worden geïntegreerd. 

Uw THERMOSLATE®-systeem kan in 3 uur worden geïnstalleerd. Bekijk eerst de installatievideo. 

U vindt meer info over onze thermische zonnecollector op onze website