Cupaclad

CUPACLAD 101 Logic: een hedendaagse look voor deze woning in Kopenhagen

leien gevel- Denemarken

Dit gebouw voor studenten, gelegen in Jyllingevej en ontworpen door het Deense architectenbureau Kant Arkitekter, maakt gebruik van CUPACLAD® 101 Logic, een geheel van volledige systemen in natuurlei voor de bekleding van deze gevel met een totale oppervlakte van 900 vierkante meter.

 

28 APPARTEMENTEN VOOR JONGEREN 

Dit project voor de bouw van 28 appartementen voor jongeren in een voormalige verloederde wijk heeft een eenvoudig en uitgezuiverd design dankzij ons gebruikte beplatingssysteem CUPACLAD® 101 Logic.

Kant Arkitekter heeft de steun gekregen van het Deense Ministerie van Sociale zaken bij de bouw van deze nieuwe studentenkoten in Kopenhagen. 

De residentie die op slechts 3 km van de 3 universitaire campussen ligt, is ideaal gelegen voor de studenten.

Ze wonen er in een hedendaagse en moderne omgeving met een grote architecturale waarde.

Verluchte Gevelsystemen in Natuurleien - copenhague

 

EEN GEVEL DIE DE TEXTUUR EN DE GLANS VAN DE NATUURLEI IN DE SCHIJNWERPERS ZET

Het systeem CUPACLAD® 101 LOGIC maakt deel uit van de serie CUPACLAD® 101, samengesteld uit onzichtbare bevestigingssystemen die de materie perfect laten uitkomen: de ster, dat is de leisteen! 

De nieuwe CUPACLAD® beplatingssystemen, door de Deense architecten samen met de installateurs ontwikkeld, hebben een revolutie ontketend in de plaatsing van de leien op de gevel.      

Het CUPACLAD® 101 LOGIC beplatingssysteem brengt elk geveltype in balans. Het kan perfect samengaan met andere materialen en doet de onnavolgbare textuur van de CUPA PIZARRAS-leien beter uitkomen.

Speciale Gevelselectie, Natuurlei van de Cupaclad-systemen

Voor meer informatie downloadt u de CUPACLAD®-catalogus van onze website.