rainscreen slate cupaclad
logo cupaclad VERLUCHTE GEVELS IN NATUURLEIEN

VERLUCHT GEVELSYSTEEM | CUPACLAD® 101 LOGIC


Ons verlucht gevelsysteem van CUPACLAD® 101 LOGIC heeft een eenvoudig en evenwichtig design en verleent onze natuurleien de nodige textuur en glans.

Het CUPACLAD® 101 LOGIC-systeem behoort tot de 101-reeks, die bestaat uit systemen met een onzichtbare bevestiging die van onze natuurlei een topproduct maken inzake gevelbekleding.

De reeks 101 omvat eveneens de gevelbekledingssystemen in natuurleien CUPACLAD® 101 RANDOM en CUPACLAD® 101 PARALLEL.


CUPACLAD® 101 LOGIC | GALERIJ


Onze CUPACLAD®-systemen bieden de mogelijkheid om de efficiëntie te verbeteren van eender welke constructie zonder iets af te doen aan het uniek, elegant en natuurlijk design.

Het CUPACLAD® 101 LOGIC-bekledingssysteem biedt elke gevel evenwicht en is perfect combineerbaar met andere materialen en laat de niet te evenaren textuur en de glans van onze natuurlei ten volle tot zijn recht komen.

Download onze inspiratiecatalogus of ga naar onze fotogalerij om de projecten te bekijken die werden gerealiseerd met onze CUPACLAD®-systemen.


CUPACLAD® 101 LOGIC | KENMERKEN


Het CUPACLAD® 101 LOGIC-systeem bestaat uit leien met een grootte van 40x20, die horizontaal worden geplaatst en met onzichtbare bevestigingen.

De systemen van de CUPACLAD® 101-reeks hebben eenzelfde bevestigingssysteem, zelfborende schroeven die speciaal werden ontwikkeld door onze ingenieurs om een optimale plaatsing van de leien op de gevels te garanderen, en bovendien zijn ze onzichtbaar en hebben ze geen impact op het uitzicht.

De schroeven zijn vervaardigd in roestvrij staal en hebben een vlakke kop en een grote diameter, die een correcte bevestiging van de lei garandeert en vergemakkelijkt.


EXCLUSIEVE SCHROEF

CUPACLAD® 101

AFMETINGEN VAN DE NATUURLEI
40x20 cm
NOMINALE DIKTE
7,65 mm
AANTAL LEIEN/M²
16,7
GEWICHT/M² (natuurlei)
≤30 kg/m²

CUPACLAD® 101 LOGIC | INSTALLATIESCHEMA


Download onze installatiegids of registreer u in onze ZONA PRO, voor professionals indien u meer informatie wenst te bekomen over onze gevelbekleding CUPACLAD® 101 LOGIC.

Indien u advies wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op en mail naar cupaclad@cupapizarras.com. Ons CUPACLAD®-team zal u graag te woord staan en u adviseren bij uw project.