Natuurlei wordt omwille van de onvergelijkbare technische eigenschappen overal ter wereld gebruikt in projecten, en kan aan alle architectonische stijlen worden aangepast. Het zorgt altijd voor een zeer op prijs gestelde toegevoegde waarde..

Leien voor architecten

De natuurlijke eigenschappen en de niet te imiteren texturen van onze leien hebben architecten over de hele wereld geïnspireerd, en hebben geleid tot unieke projecten die ervoor zorgen dat natuurlei in de aandacht komt.

Duizenden architecten stellen vertrouwen in ons, omdat wij altijd hebben ingezet op kwaliteit. Wij zijn uitgegroeid een wereldwijde leider inzake natuurleien.

arquitecto1 be-fl
why cupa pizarras slate company be-fl

Waarom kiezen voor Cupa Pizarras?

Wanneer de materialen en oplossingen moeten worden gekozen voor de oprichting van een project, kiezen architecten altijd voor kwaliteit en esthetiek.

Onze 20 steengroeves en 24 verwerkingsfabrieken bieden ons de mogelijkheid om u eender welk type natuurlei aan te bieden voor daken of gevels, waardoor we het meest uitgebreide gamma van de markt kunnen aanbieden.

calidad be-fl

Kwaliteit

Onze natuurleien voldoen glansrijk aan de internationale kwaliteitsnormen, en de kwaliteit ervan wordt gewaarborgd door de belangrijkste internationale certificeringen: ASTM, NF, ATG, BBA.

experiencia be-fl

Ervaring

Al 125 jaar lang zoeken wij constant nieuwe, efficiëntere en meer duurzame productieprocessen, en zo zijn wij aan top van de wereldmarkt van natuurleien terechtgekomen. 1 op 2 leien in de wereld is van ons merk.

Confianza e1543420622343 be-fl

Vertrouwen

In tegenstelling tot andere merken, produceert en bewerkt CUPA PIZARRAS het natuurlei in zijn eigen steengroeves en verwerkingsfabrieken. Hierdoor kunnen wij eender welk type natuurlei aanbieden voor de bedekking van daken en gevels

icon tc4 thermoslate seguro be-fl

Zekerheid

Wij beschikken over de grootste leireserves in de wereld, en hierdoor kunnen wij de continuïteit en beschikbaarheid van al onze producten verzekeren, en kunnen we bovendien vermijden dat er door de combinatie van verschillende soorten lei variaties in kleur of textuur optreden.

icon tc3 thermoslate ecologico be-fl

Ecologie

Dankzij de natuurlijke eigenschappen van lei ondergaat het enkel een ontginnings- en splijtproces. Hierdoor is er geen bijkomende behandeling vereist, en wordt de CO2-uitstoot in de atmosfeer aanzienlijk verminderd.

soporte be-fl

Technische ondersteuning

CUPA PIZARRAS beschikt over een team van experts in natuurleien, dat u gedurende uw projecten advies verstrekt en al uw vragen beantwoordt.

Wij werken ook met een team van voorschrijvers gespecialiseerd in leien, die ter uwer beschikking staan om bezoeken te organiseren u onze producten te presenteren.

Architectonische oplossingen in leisteen

Leisteen, het beste materiaal voor daken en gevels sinds mensenheugenis.
Bedek uw woning met een 100 % natuurlijk materiaal, dat steviger en duurzamer is dan eender welk kunstmatig alternatief.

profesionales3 be-fl

Natuurleien

Dit materiaal van een voortreffelijke kwaliteit en een onvergelijkbare schoonheid is ideaal voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten, want het is steviger en duurzamer dan eender welk kunstmatig alternatief.

profesionales4 be-fl

CUPACLAD®

Het competitieve en duurzame alternatief voor de bekleding van eender welk geveltype. Onze lichte en gemakkelijk te installeren verluchte gevelsystemen van natuurleien kunnen worden aangepast aan eender welk type architectonische ontwerpen.

profesionales5 be-fl

THERMOSLATE®

Onze onzichtbare zonnecollectoren zijn het resultaat van een voorliefde voor architectuur. Ze bieden niet alleen een verbetering van de energie-efficiëntie, maar ook een esthetiek die is aangepast aan om het even welk type projecten.

Advies

Ons bedrijf heeft altijd ingezet op kwaliteit, en heeft het vertrouwen gewonnen van duizenden architecten, installateurs en klanten. Wij zijn wereldwijde leiders dankzij u.

Ons team bestaat uit 1 500 professionele experts in natuurleien met slechts één prioriteit: u een zo goed mogelijke service aanbieden. .

icono ase1 be-fl

Team van voorschrijvers

Onze specialisten in natuurleien staan ter beschikking van de architecten, om vergaderingen of bezoeken te organiseren, onze producten te presenteren en om hen gedurende het ganse voorschrijfproces hulp te bieden.

icono ase2 be-fl

Technische ondersteuning

Wij beschikken over een technisch team met specialisten in elk van onze producten: natuurleien, CUPACLAD® en THERMOSLATE®. Wat ook uw behoeften zijn, wij staan ter uwer beschikking om u advies te verstrekken. .

icono ase3 be-fl

Sociale netwerken

Het is onze bedoeling onze klanten te informeren, naar hen te luisteren en een sterke relatie met hen op te bouwen. Als u vragen heeft, willen wij u hier heel graag een antwoord op geven.

¿Zoekt u een distributeur of monteur?  Laat ons weten waar, en wij vertellen u welke professional het dichtst bij u in de buurt is

Documentatiecentrum

Productmonsters

Wilt u meer informatie over het product? Registreer u als professional om een gratis monster te ontvangen.

Video’s bekijken

Bent u geïnteresseerd in het installatieproces van onze producten? Bekijk hier video’s over de stapsgewijze installatie.

Technische documenten

Inzage van technische gegevens: prestatieverklaringen, certificaten, testresultaten, constructiegegevens, BIM-objecten.

Case study

Ontdek enkele van onze beste projecten. Onze leien worden overal in de wereld gebruikt in bijzondere projecten.

Heeft u vragen? Ons team van experts in leien staat ter uwer beschikking om u de meest op uw project afgestemde leien te helpen kiezen.