THERMOSLATE® biedt de mogelijkheid om te genieten van hernieuwbare energie zonder iets af te doen aan het elegant en verfijnd uitzicht van een dak in natuurleien.

SYSTEEM MET SPIJKERS

Het systeem met THERMOSLATE® thermische zonnecollectoren, in natuurleien geïnstalleerd met spijkers, kan perfect worden aangepast aan dakbedekkingen in natuurleien met formaat 50×25.

THERMOSLATE® is een element dat actief energie produceert en aangezien het esthetische aspect van een woning een toegevoegde waarde is, kan men bij een dakbedekking in leien met een regelmatige dikte van 5 mm dat uitzicht behouden.

Previous
Next

Vraag een monster aan. Geef uw gegevens op en ontvang een gratis monster om kennis te maken met ons product.

Kenmerken

Het THERMOSLATE® systeem met spijkers bestaat uit natuurleien van CUPA PIZARRAS, en wordt gemonteerd met onzichtbare bevestigingen.

De spijkers in roestvrij staal garanderen een perfecte integratie: zij blijven volledig verborgen en het uitzicht van de leisteenbedekking blijft zodoende perfect intact.

thermische zonnecollectoren spijkers
Sistema Pizarra Thermoslate

Hoeveelheid vloeistof/m2

0,38L

Gewicht/m2 (leeg)

20 Kg

Afmetingen

Afmetingen van de leien: 50x25cm
Nominale dikte van het paneel: 35mm

Bevestigingen

Onzichtbaar – Spijker

Modellen

Het THERMOSLATE®-systeem met schroeven is beschikbaar in het formaat 50×25, en kan volledig geïntegreerd worden tussen de overige leien die werden geïnstalleerd met dit onzichtbaar bevestigingssysteem. Van zodra de installatie voltooid is, zijn de panelen niet meer zichtbaar.

KENMERKEN THS.5025.S10
FORMAAT VAN DE LEIEN (cm) 50x25
DAKBEDEKKING (cm) 10
BUITENAFMETINGEN 2267x743x37
TOTALE OPPERVLAKTE (m²) 1,68
OPPERVLAKTE GEBRUIK 1,45

Documentatiecentrum. Raadpleeg de documentatie, de certificaten en de technische gegevens van het product.