rainscreen slate cupaclad
logo cupaclad VERLUCHTE GEVELS IN NATUURLEIEN

VERLUCHT GEVELSYSTEEM | CUPACLAD® 201 VANGUARD


Het verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 201 VANGUARD heeft een eigentijds design en combineert grote leistenen met krammen in roestvrij staal, hetgeen zorgt voor een pure en moderne combinatie.

Het CUPACLAD® 201 VANGUARD-systeem behoort tot de reeks CUPACLAD® 201, en bevat systemen met zichtbare bevestiging. De combinatie van natuurleien en staal geeft de gevel een unieke, moderne toets.


CUPACLAD® 201 VANGUARD | GALERIJ


Onze CUPACLAD®-systemen de prachtige natuurlijke kenmerken van leisteen prachtig tot uiting komen, en ze helpen de efficiëntie van eender welk gebouw verbeteren en geven het een uniek karakter.

Het verluchte gevelsysteem CUPACLAD® 201 VANGUARD onderscheidt zich door zijn krammen in roestvrij staal, die onderaan lichtjes zichtbaar zijn, en die contrasteren met onze natuurleien. Het resultaat is een duurzame gevel met een moderne toets.

Download onze inspiratiecatalogus of ga naar onze fotogalerij om de projecten te bekijken die werden gerealiseerd met onze CUPACLAD®-systemen.


CUPACLAD® 201 VANGUARD | KENMERKEN


CUPACLAD® 201 VANGUARD is een product dat werd gepatenteerd door CUPA PIZARRAS. Het betreft een volledig verlucht gevelsysteem bestaande uit leistenen met een grootte van 60x30, die horizontaal werden geplaatst en met zichtbare bevestigingen.

De bevestigingen die werden gebruikt in de CUPACLAD® 201-reeks zijn krammen in roestvrij staal ontworpen door ons ingenieursteam, specifiek aangepast voor elk systeem.

Elke leisteen blijft bevestigd aan de structuur met twee krammen die lichtjes zichtbaar blijven een keer het systeem werd geplaatst. De krammen zijn een echte positieve evolutie in vergelijking met de traditionele haak, mogelijke trillingen worden zodoende vermeden en maken het systeem sterker.


EXCLUSIEVE SCHROEF

CUPACLAD® 101

AFMETINGEN VAN DE NATUURLEI
60x30 cm
NOMINALE DIKTE
7,5 mm
AANTAL LEIEN/M²
6,4
GEWICHT/M² (natuurlei)
≤25 kg/m²

CUPACLAD® 201 VANGUARD | INSTALLATIESCHEMA


U kunt technische informatie vinden over het CUPACLAD® 201 VANGUARD-systeem in onze installatiegids of op onze ZONE PRO, voor professionals.

Indien u advies wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te mailen naar cupaclad@cupapizarras.com. Ons CUPACLAD®-team zal u graag te woord staan en zal u graag helpen bij uw project.


CUPACLAD® 201 VANGUARD | VOORDELEN


solucion universal

GEPATENTEERD SYSTEEM

CUPACLAD® 201 Vanguard CUPACLAD® 201 Vanguard is een product dat werd gepatenteerd door CUPA PIZARRAS, het is de vrucht van onze permanente inspanningen om te innoveren, om tegemoet te komen aan de strengste technische vereisten.

instalacion sencilla

VLOT TE PLAATSEN

Onze metalen profielen bestaan uit groeven die een plaatsing voorzien van haken, waardoor zodoende wordt vermeden dat men nog verplicht een verticaal geleidingssysteem moet gebruiken en elke haak individueel moet vastschroeven.

resultado perfecto

PERFECT RESULTAAT

De haken in roestvrij staal beschikken over randen die fungeren als veer, om de verschillen qua dikte te absorberen, en om zo de mogelijkheid te bieden dat het zichtbare deel van de bekleding volledig wordt aangepast.