rainscreen slate cupaclad
logo cupaclad VERLUCHTE GEVELS IN NATUURLEIEN

VERLUCHT GEVELSYSTEEM | CUPACLAD® 101 PARALLEL


CUPACLAD® 101 PARALLEL is een gevelbekledingssysteem met uitgelijnde voegen, en dat zorgt voor een homogene compositie die het unieke karakter van onze natuurleien mooi doet uitkomen.

CUPACLAD® 101 PARALLEL heeft net zoals de overige systemen van de CUPACLAD® 101-serie, onzichtbare bevestigingssystemen, waardoor leisteen een centraal element kan worden in eender welke gevel.

De serie CUPACLAD® 101 omvat eveneens gevelbekledingssystemen in natuurleien CUPACLAD® 101 LOGIC en CUPACLAD® 101 RANDOM.


CUPACLAD® 101 PARALLEL | GALERIJ


De CUPACLAD®-systemen accentueren de natuurlijke kenmerken van leisteen en zorgen voor een efficiënte en duurzame gevelbekledingsoplossing met een karaktervol ontwerp.

Het verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 PARALLEL heeft een innovatieve stijl gebaseerd op parallelle lijnen die een homogeen uitzicht oplevert, en met een textuur die onze leien perfect tot hun recht laat komen.

Download onze inspiratiecatalogus of ga naar onze fotogalerij om de projecten te bekijken die werden gerealiseerd met onze CUPACLAD®-systemen.


CUPACLAD® 101 PARALLEL | KENMERKEN


Ons verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 PARALLEL bestaat uit leien van 40x25, die horizontaal werden geplaatst, uitgelijnd en met verborgen schroeven.

Al onze CUPACLAD® 101-systemen hebben onzichtbare bevestigingen die speciaal werden bestudeerd door ons team ingenieurs. Twee zelfborende schroeven in roestvrij staal, met een platte kop en een verhoogde diameter zorgen voor een eenvoudige plaatsing en een perfect afgewerkt resultaat.


EXCLUSIEVE SCHROEF

CUPACLAD® 101

AFMETINGEN VAN DE NATUURLEI
40x25 cm
NOMINALE DIKTE
7,5 mm
AANTAL LEIEN/M²
14,3
GEWICHT/M² (natuurlei)
≤30 kg/m²

CUPACLAD® 101 PARALLEL | INSTALLATIESCHEMA


U kunt onze installatiegids downloaden of registreer u in onze ZONA PRO, voor professionals indien u meer informatie wenst te bekomen over onze gevelbekleding CUPACLAD® 101 PARALLEL.

Indien u eender welk advies wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en mail naar cupaclad@cupapizarras.com. Ons CUPACLAD®-team zal u graag te woord staan en u met raad bijstaan voor uw project.