thermische panelen thermoslate
logo thermoslate

HERACTIVEER UW DAKBEDEKKING MET THERMOSLATE®-SYSTEEM


THERMOSLATE® THERMISCHE ZONNECOLLECTOR | SYSTEEM MET HAAK


De THERMOSLATE® thermische zonnecollectoren met haak werden ontworpen om een perfecte integratie te garanderen op elk type dakbedekking in natuurleien geïnstalleerd met een traditioneel bevestigingssysteem.

thermische zonnecollectoren met haak

Het resultaat is een combinatie van een traditionele dakbedekking in leien met een innovatief zonnecollectorsysteem dat verborgen zit onder de leien.


THERMOSLATE® SYSTEEM MET HAAK | GALERIJ


THERMOSLATE® biedt de mogelijkheid om te genieten van de efficiëntie van hernieuwbare energie zonder iets af te doen aan het elegant en verfijnd uitzicht van een dakbedekking in natuurleien.

Het bevestigingssysteem met haak van de THERMOSLATE® zorgt ervoor dat de thermische zonnecollectoren volledig onzichtbaar kunnen geïntegreerd worden op elk type traditionele gevel in natuurleien. De haken, vervaardigd in roestvrij staal bevorderen de perfecte plaatsing van elke lei. THERMOSLATE® maakt dus niet alleen gebruik van hernieuwbare energie, maar versterkt ook de natuurlijke schoonheid van een dakbedekking in leien.

Toegang tot de online galerij om de THERMOSLATE®realisaties te bekijken.


THERMOSLATE® SYSTEEM MET HAAK | KENMERKEN


Het THERMOSLATE®-systeem met haak met haak is compatibel met de meest gebruikte formaten van natuurleien, met een breedte van 22 cm en een variabele lengte, teneinde een perfecte aanpassing te garanderen van het thermisch zonnepaneel op elk type dakbedekking.


AFMETINGEN VAN DE NATUURLEIEN
33x22 - 35x22 - 40x22
NOMINALE DIKTE VAN DE COLLECTOR
35 mm
GEWICHT/M² (leeg)
21 kg
HOEVEELHEID VLOEISTOF/M²
0,38 L

DETAIL VAN HET THERMOSLATE® ZONNECOLLECTORSYSTEEM MET HAAK


THERMOSLATE® SYSTEEM MET HAAK | MODELLEN


Het THERMOSLATE®-systeem met haak is beschikbaar in drie verschillende modellen in functie van uw noden.

Voor meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden van de THERMOSLATE®-systeem met haak, kunt u inschrijven op onze ZONE PRO voor professionals.

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door ons te mailen via thermoslate@cupapizarras.com. Onze professionals zullen blij zijn om te kunnen antwoorden op uw vragen en om u te helpen bij uw project.

KENMERKEN
THS.3222.S07
THS.3222.S10
THS.4022.S11
FORMAAT VAN DE LEIEN (cm)
32x22
32x22
40x22
DAKBEDEKKING (cm)
7
10
10
BUITENAFMETINGEN
2458x650x37
2458x605x37
2458x745x37
TOTALE OPPERVLAKTE (m²)
1.60
1.48
1.45
OPPERVLAKTE GEBRUIK (m²)
1.19
1.12
1.41