thermische panelen thermoslate
logo thermoslate

HERACTIVEER UW DAKBEDEKKING MET THERMOSLATE®-SYSTEEM


THERMOSLATE® THERMISCHE ZONNECOLLECTOR | SYSTEEM MET SCHROEVEN


Het systeem met THERMOSLATE® thermische zonnecollectoren, in natuurleien geïnstalleerd met schroeven, kan perfect worden aangepast aan dakbedekkingen in natuurleien met formaat 50x25.

thermische zonnecollectoren geïnstalleerd met schroeven

THERMOSLATE® is een element dat actief energie produceert en aangezien het esthetische aspect van een woning een toegevoegde waarde is, kan men bij een dakbedekking in leien met een regelmatige dikte van 5 mm dat uitzicht behouden.


THERMOSLATE® SYSTEEM MET SCHROEVEN | GALERIJ


THERMOSLATE® biedt de mogelijkheid om te genieten van de efficiëntie van hernieuwbare energie zonder iets af te doen van het elegante en verfijnde uitzicht van een dakbedekking in natuurleien.

THERMOSLATE®THERMOSLATE® thermische zonnecollectoren die werden geïnstalleerd met schroeven kunnen perfect geïntegreerd worden in een dakbedekking met leisteen. Daarom zijn ze ook perfect voor alle projecten die een meer duurzame en ecologische architectuur willen ontwikkelen, met behoud van het uitzicht en de niet na te bootsen textuur van onze natuurleien.

Ga naar de online galerij om de THERMOSLATE®-realisaties te bekijken.


THERMOSLATE® SYSTEEM MET SCHROEVEN | KENMERKEN


Het THERMOSLATE®®-systeem met schroeven kan geïnstalleerd worden met onzichtbare bevestigingen.

De schroeven in roestvrij staal garanderen een perfecte integratie: zij blijven volledig verborgen en het uitzicht van de leisteenbedekking blijft zodoende perfect intact.


AFMETINGEN VAN DE NATUURLEIEN
50x25 cm
NOMINALE DIKTE VAN DE COLLECTOR
35 mm
GEWICHT/M² (leeg)
20 Kg
HOEVEELHEID VLOEISTOF/M²
0,38 L

DETAIL VAN HET THERMOSLATE® ZONNECOLLECTORSYSTEEM MET SCHROEVEN


THERMOSLATE® SYSTEEM MET SCHROEVEN | MODELLEN


Het THERMOSLATE®-systeem met schroeven is beschikbaar in het formaat 50x25, en kan volledig geïntegreerd worden tussen de overige leien die werden geïnstalleerd met dit onzichtbaar bevestigingssysteem. Van zodra de installatie voltooid is, zijn de panelen niet meer zichtbaar.

Voor meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden van de THERMOSLATE®-systeem met schroeven, kunt u inschrijven op onze ZONE PRO voor professionals.

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om ons te schrijven door te mailen naar thermoslate@cupapizarras.com. Onze professionals zullen blij zijn om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij uw project.

KENMERKEN
THS.5025.S10
FORMAAT VAN DE LEIEN (cm)
50x25
DAKBEDEKKING (cm)
10
BUITENAFMETINGEN
2267x743x37
TOTALE OPPERVLAKTE (m²)
1,68
OPPERVLAKTE GEBRUIK (m²)
1,45