rainscreen slate cupaclad
logo cupaclad VERLUCHTE GEVELS IN NATUURLEIEN

VERLUCHT GEVELSYSTEEM | CUPACLAD® 101 RANDOM


Het CUPACLAD® 101 RANDOM verlucht gevelsysteem is revolutionair voor het plaatsen van natuurleien voor geveltoepassingen, waarbij verschillende groottes leien worden gecombineerd om een dynamische en creatieve compositie te genereren.

Het systeem CUPACLAD® 101 RANDOM behoort tot de CUPACLAD® 101-reeks, bestaande uit systemen met een onzichtbare bevestiging die van onze natuurlei een topproduct maken voor gevelbekleding.

De reeks CUPACLAD® 101 omvat eveneens gevelbekledingssystemen in natuurleien CUPACLAD® 101 LOGIC en CUPACLAD® 101 PARALLEL


CUPACLAD® 101 RANDOM | GALERIJ


Onze CUPACLAD®-systemen benutten de natuurlijke eigenschappen van leisteen om de efficiëntie van eender welke gevel te verbeteren, zonder dat dit afbreuk doet aan het elegant en creatief ontwerp.

Ons verlucht gevelsysteem CUPACLAD® 101 RANDOM staat synoniem voor creativiteit, en geeft eender welke gevel een origineel design waarbij de buigzaamheid en de natuurlijke duurzaamheid van onze leisteen worden benut.

Download onze inspiratiecatalogus of ga naar onze fotogalerij om de projecten te bekijken die werden gerealiseerd met onze CUPACLAD®-systemen.


CUPACLAD® 101 RANDOM | KENMERKEN


Het CUPACLAD® 101 RANDOM-systeem bestaat uit leien met het formaat 50x25, 50x20 en 50x15, die horizontaal werden geïnstalleerd met verborgen schroeven.

Onze CUPACLAD® 101-systemen maken gebruik van zelfborende schroeven in roestvrij staal met een platte kop en een grote diameter, speciaal geselecteerd door onze ingenieurs om een perfecte bevestiging te garanderen en de plaatsingstijd te beperken.

De schroeven bieden de mogelijkheid om leistenen van verschillend formaat en met een verschillende grootte te plaatsen, en ze blijven volledig verborgen achter de elementen van de rij erboven, waardoor de natuurlei in al zijn schoonheid kan schitteren.


EXCLUSIEVE SCHROEF

CUPACLAD® 101

AFMETINGEN VAN DE NATUURLEI
50x25/50x20/50x15 cm
NOMINALE DIKTE
7,65 mm
AANTAL LEIEN/M²
± 15
GEWICHT/M² (natuurlei)
≤30 kg/m²

CUPACLAD® 101 RANDOM | INSTALLATIESCHEMA


Download onze installatiegids of registreer u in onze ZONA PRO, voor professionals indien u meer informatie wenst te bekomen over onze CUPACLAD® 101 RANDOM-gevelbekleding.

Indien u eender welk advies wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op door te mailen naar cupaclad@cupapizarras.com. Ons CUPACLAD®-team zal u graag te woord staan en zal u graag adviseren.