NATUURLEI

CUPA PIZARRAS, wereldleider in leisteen productie. Onze 16 groeves en 22 productie ateliers combineren de nieuwste technologie met onze traditionele vaardigheid en vakmanschap.

Met behulp van “cutting-edge“ productie en kwaliteitscontrole, CUPA PIZARRAS produceert unieke, wereldwijd erkende natuurleien, die aan alle internationale normen voldoen of overtreffen.

      Onze sterke toewijding aan kwaliteit, constante innovatie en duurzaamheid, maakt ons tot wereldleider in natuurleien voor dakbedekking

Marktleider

CUPA PIZARRAS levert met trots wereldwijd één op de drie natuurleien voor dakbedekking.

Kwaliteit

Ons uniek traceersysteem volgt elke individuele lei vanaf het moment van ontginning, helpend onze toewijding aan kwaliteit te handhaven.

Internationaal

Wij exporteren 98% van onze leisteen productie naar de landen op de 5 continenten, en hebben regionale kantoren in Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Benelux.

Duurzaamheid

Gebruikt sinds de Romeinse tijd, leisteen is een uitstekend materiaal dat de tand des tijds heeft doorstaan. Buitengewone levensduur, opmerkelijke duurzaamheid, vuurbestendig en uit nature waterdicht, natuurleien zijn de meest kwalitatieve dakbedekking

Eco-vriendelijk

Leisteen is het materiaal met de minste milieu impact vanwege het eenvoudige productieproces. Eenmaal ontgonnen, de leisteen wordt gezaagd en gespleten in het gewenste formaat en verpakt voor distributie.

Schoonheid

Leisteen is een natuurlijk mooi materiaal dat kan gevonden worden in verschillende tinten van zwart, grijs en groen, afhankelijk van de samenstelling. Onze leien bedekken enkele van de meest iconische gebouwen ter wereld, en bieden een meerwaarde en schoonheid aan elke woning.